Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»


Για τις πρώτες του εντυπώσεις και τα συμπεράσματα μετά από 13 ημέρες προετοιμασίας και τρία πολύ δυνατά φιλικά τεστ μίλησε ο προπονητής της Πειραϊκής Γιάννης Κυπραίος και έδειξε ικανοποιημένος και αισιόδοξος. 

Αισίως η Πειραϊκή συμπλήρωσε 13 ημέρες προετοιμασίας με το ρόστερ να είναι σχεδόν ολοκληρωμένο - μένουν μία δύο κινήσεις ελεύθερων παικτών ακόμα - και ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσει το στίγμα για την δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι ο Γιάννης Κυπραίος. 

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων είδε την ομάδα του να αφήνει θετικές εντυπώσεις στα τρία φιλικά παιχνίδια με Αχιλλέα, Σαρωνικό και Αργοναύτη, στα οποία ναι μεν δεν είχε κάποια νίκη (απολογισμός δύο ισοπαλίες και μία ήττα) αλλά το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Μιλώντας λοιπόν στο fcpeiraiki ο νεαρός τεχνικός επισήμανε: «Σε αυτές τις 13 ημέρες της προετοιμασίας όλα τα παιδιά έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά παιχνίδια. Ο απολογισμός μπορεί να είναι δύο ισοπαλίες και μία ήττα, αλλά τα τεστ ήταν πολύ δυνατά και είδα τα πράγματα που ήθελα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και ειδικότερα στον τομέα της φυσικής κατάστασης». 

Στη συνέχεια ο Κυπραίος τόνισε: «Παρά το γεγονός πως η ομάδα έχει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές σιγά σιγά δείχνει πως βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στο τελευταίο φιλικό με τον Αργοναύτη παρουσιάσαμε μια καλή εικόνα. Είχαμε σωστή κυκλοφορία της μπάλας σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, ενώ υπήρχε συνοχή στις γραμμές μας και σωστή αλληλοκάλυψη. Δεδομένα θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και στην φυσική κατάσταση, αλλά με σκληρή δουλειά και υπομονή θεωρώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν αγωνιστούμε, με δεδομένο φυσικά πως ακόμα είναι στον... αέρα η απόφαση για το μπαράζ ανόδου». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.