Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ισοπαλία 2-2 με Σαρωνικό!


                         «Μοιρασιά» στην Αίγινα...

Χωρίς νικητή τελείωσε και το δεύτερο τεστ προετοιμασίας της Πειραϊκής. Οι κιτρινόμαυροι έμειναν στο 2-2 με τον Σαρωνικό Αίγινας στο νησί, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο.
Στο πιο δυνατό της φιλικό παιχνίδι (μαζί με το αυριανό - 17.00 ΣΕΦ - με τον Αργοναύτη) η Πειραϊκή έδειξε και πάλι αρκετά θετικά στοιχεία και έμεινε στο 2-2 με τον Σαρωνικό στην Αίγινα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν 1-0, ενώ είχαν και κάποιες ακόμα καλές στιγμές, όμως η Πειραϊκή κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ του Φλαμπούρη. Η ομάδα της Αίγινας, όμως, σκόραρε και δεύτερη φορά και πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενη με 2-1.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές και η ομάδα με την καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ήταν η Πειραϊκή που ισοφάρισε με τον Σδρένια, μετά από ωραίο συνδυασμό του σκόρερ με τους Ψυρογιάννη και Ψυλλάκη, ενώ είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο. 

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος δοκίμασε για ακόμα μια φορά πρόσωπα και σχήματα, είδε και πάλι κάποια εύκολα λάθη στο πρώτο ημίχρονο να στοιχίζουν, ενώ η εικόνα στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς βελτιωμένη τόσο στην άμυνα, όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας. 

ΑΟ ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Βλάχόπουλος (46' Θωμάς, 75' Δαμιανός), Γόγολης, Μπριλάκης (46' Ν. Μαυρέλης), Δαρειώτης, Μεδούρης (46' Σδρένιας), Κουτρής, Φλαμπούρης, Τ. Μαυρέλης (35 Ψυρογιάννης), Ψυλλάκης (75' Γερανάκης), Τσίτουρας (60' Ταουλάντ ), Μπάλιας (80' Τ. Μαυρέλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.