Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ασχημη εμφάνιση και αποκλεισμός...

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα αγωνιστική σεζόν η Πειραϊκή που ηττήθηκε με 3-2 από την Αρμενική και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου. Ανοιξε «λογαριασμό» ο Κεσανίδης με δύο γκολ. 

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση η Πειραϊκή δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός συνέχειας κυπέλλου από την Αρμενική, που μπορεί να αγωνίζεται στην Γ' κατηγορία αλλά σίγουρα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και δίκαια πήρε το εισιτήριο για τον Β' γύρο. 

Οι «κιτρινόμαυροι» με το 4-4-2 του Κυπραίου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και για ένα τέταρτο περίπου... κατασκήνωσαν στην περιοχή της Αρμενικής. Η ατυχία, όμως, γύρισε την πλάτη στην ομάδα μας στο 20ο λεπτό καθώς ο Δαρειώτης υπέστη τράβηγμα και η αναγκαστική αλλαγή του έμπειρου αμυντικού άλλαξε όλο το πλάνο του προπονητή από πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η Πειραϊκή κατάφερε να ανοίξει το σκορ με γκολ του Κεσανίδη, που έσπασε το... ρόδι για τη φετινή σεζόν.

Η Αρμενική, όμως, βρήκε τον τρόπο να απαντήσει και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ λίγο αργότερα μετά από ολιγωρία στην άμυνα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ενδιάμεσα, πάντως, υπήρξε η φάση που αν είχε διαφορετική κατάληξη ίσως να άλλαζε και τα δεδομένα του παιχνιδιού, καθώς μετά από εξαιρετική ενέργεια του πολύ καλού Φλαμπούρη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη οι αμυντικοί πρόλαβαν τον Ψυλλάκη που ήταν έτοιμος να
σκοράρει.

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ... 

Στην επανάληψη και πάλι η Πειραϊκή ήταν αυτή που μπήκε πιο ορεξάτη στο γήπεδο και είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά. Η υπεροχή, μάλιστα, καρποφόρησε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κεσανίδη μετά από πολύ ωραία συνεργασία του σκόρερ με τους Φλαμπούρη και Μπάλια. Οσο περνούσε η ώρα, όμως, η εικόνα της ομάδας δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση αυτή των φιλικών και η Αρμενική εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που βρήκε και λίγο πριν το φινάλε πήρε την πρόκριση με γκολ που σημείωσαν οι παίκτες του Αταγιάν μετά από νέα ολιγωρία. 

Ο αποκλεισμός σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν, όπως και η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος, αλλά δεδομένα είναι ένα πολύ καλό μάθημα για τη συνέχεια που αν το... διαβάσουμε καλά μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. 

ΠΕΙΡΑΙΚΗ: Βλαχόπουλος, Ψυλλάκης, Μπάλιας, Δαρειώτης (20' λ.τρ. Σαλίχος), Μπριλάκης, Τσίτουρας, Γόγολης, Κεσανίδης, Φλαμπούρης (60 Ψυρογιάννης), Μεδούρης. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.