Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αρμενική το πρώτο εμπόδιο!

Η Αρμενική θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Πειραϊκής για τη φετινή χρονιά, καθώς η κληρωτίδα έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στον Α' γύρο του κυπέλλου Πειραιά. Ολα τα ζευγάρια. 


Αντίπαλο από τη Γ' κατηγορία Πειραιά έφερε η κληρωτίδα απέναντι στην Πειραϊκή στον Α' γύρο του κυπέλλου. Ο λόγος για την Αρμενική, η οποία θα είναι και γηπεδούχος με το παιχνίδι να διεξάγεται εκτός απροόπτου στις 16.15 το απόγευμα την Κυριακή. Κάτι που θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες. 

Αναλυτικά τα 14 ζευγάρια: 

Φοίνικας Αγ. Σοφίας - ΑΟ Κορυδαλλός
Νέο Ικόνιο - Φαληρικός
Ειρήνη 2005 - ΑΟΚ Φαλήρου
ΑΟΑΔ - Αστ. Νίκαιας
Αρμενική - Πειραϊκή
Αστ. Κερατσινίου - ΑΟ Πειραιάς
ΑΣ Ποντίων - ΑΕ Νεάπολη
Αστέρια Δρ. - Πειραϊκός
Αμφιάλη - Αναγ. Μοσχάτου
Χαλκηδόνα - Σαλαμινομάχοι
Προφήτης Ηλίας - Παννεαπολικός
ΑΟ Καραβάς - Κένταυρος
ΑΣ Δραπετσώνας - Πανφαληρικός
Θησέας - Νίκη Ρέντη. 

Οι αναμετρήσεις θα γίνουν όλες αυτό το Σαββατοκύριακο, με τους νικητές να παίρνουν το εισιτήριο για τον Β΄γύρο στον οποίο θα λάβουν μέρος και οι ομάδες της Α' Πειραιά. Με την διαφορά πως οι νικητές των παραπάνω ζευγαριών θα παίξουν μεταξύ τους, με μια να περνάει χωρίς αγώνα στον Γ' γύρο και αυτές της Α' Πειραιά μεταξύ τους. Από την Γ' γύρο δεν θα ισχύει αυτός ο περιορισμός. 


2 σχόλια:

  1. Η ομάδα της Αρμενικής αγωνίζεται στην Γ ερασιτεχνική κατηγορία κάτι που από μόνο του κάνει ιδιαίτερο το παχνίδι του κυπέλλου.Οφείλουμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο,να παρουσιαστούμε σοβαροι,πειθαρχημένοι και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.