Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Τον δικό μας ρυθμό»


Η προετοιμασία της Πειραϊκής για τον αγώνα μπαράζ με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας (Κυριακή 16.00, Μοσχάτο) ολοκληρώθηκε, με τον Γιάννη Κυπραίο να ζητάει από τους παίκτες να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και από τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. 

Μπορεί τα απρόοπτα να μην έλειψαν από την τελευταία προπόνηση και στο μπλοκάκι των απουσιών να προστέθηκαν κι άλλα ονόματα όπως αυτό του Βλάχου, αλλά όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι κατηγορία κόντρα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι και είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζητάει προκειμένου να πάρουν τη νίκη που θα οδηγήσει την ομάδα στην Α΄κατηγορία. Ο νεαρός τεχνικός, παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών και είναι πεπεισμένος πως δεν θα απογοητευτούν όσοι έρθουν στο Μοσχάτο. 

«Πιστεύω πως είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής», είπε ο Κυπραίος και πρόσθεσε: «Ξέρουμε πως απέναντί μας θα βρεθεί μια δυνατή και συμπαγής ομάδα και στόχος μας είναι να εξουδετερώσουμε τα ατού των αντιπάλων μας, τα οποία ξέρουμε καλά, και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Να είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι του αγώνα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να παρουσιάσουμε αγωνιστική ευστροφία,υπομονή κι επιμονή για τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την νίκη.Θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο της Πειραικής να σταθεί στο πλευρό μας και είμαι πεπεισμένος οτι δεν θα τους απογοητεύσουμε». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.