Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»


Στο Radio Mundosports και στην εκπομπή «Η μπάλα στους ερασιτέχνες» μίλησε ο πρόεδρος της Πειραϊκής Βασίλης Καμαριωτάκης και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών στο μπαράζ της Κυριακής (16.00) με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας στο Μοσχάτο. 

Το σύνθημα για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα με φόντο μια θέση στην Α' κατηγορία του Πειραιά έδωσε ο Βασίλης Καμαριωτάκης. Ο πρόεδρος της Πειραϊκής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η μπάλα στους ερασιτέχνες» στο Radio Mundosports και μίλησε για την απόφαση που πήρε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, την νέα προσπάθεια που γίνεται και φυσικά τον αγώνα με τον Φοίνικα το απόγευμα της Κυριακής, όπου ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

«Σίγουρα όταν αποφάσισα να αναλάβω τις τύχες της Πειραϊκής είχα στην άκρη του μυαλού μου το ενδεχόμενο να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α' κατηγορία», είπε σε σχετική ερώτηση ο Καμαριωτάκης και πρόσθεσε: «Περιμέναμε να ολοκληρωθούν και τυπικά κάποιες συγχωνεύσεις στην Α΄κατηγορία και πριν 10 μέρες η Ενωση μας ενημέρωσε πως θα αγωνιστούμε σε μπαράζ με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας». 

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις της μεγαλύτερης κατηγορίας του τοπικού σε περίπτωση που έρθει η άνοδος τόνισε: «Οπως προείπα στο μυαλό μας είχαμε και αυτό το ενδεχόμενο και μερικές μεταγραφές έγιναν με αυτόν τον σκοπό. Εχουμε μια νεανική ομάδα που πρώτος στόχος είναι να γίνουμε οικογένεια και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο. Αν έρθει η άνοδος καλώς να έρθει, αν δεν έρθει δεν σημαίνει και καταστροφή». 

Σε ερώτηση για τον ορισμό της έδρας, με δεδομένο πως το Μοσχάτο δεν είναι και από τα καλύτερα γήπεδα στον Πειραιά, ο πρόεδρος της Πειραϊκής είπε: «Από την Ενωση μας ενημέρωσαν πως λόγω του Κυπέλλου δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο καλύτερο γήπεδο, ενώ σε αυτό της Προοδευτικής που ακούστηκε υπάρχει την ίδια περίπου ώρα φιλικό της ομάδας του Κορυδαλλού. Ετσι συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο κ. Μπρατσόλη να γίνει στο Μοσχάτο η αναμέτρηση». 

Κλείνοντας, ο Καμαριωτάκης πρόσθεσε: «Θέλω να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας μας. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και εκεί θα φανεί η καλύτερη ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.