Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κατώτεροι των περιστάσεων



Η Πειραική για δεύτερη φορά σε επίσημο παιχνίδι δεν έβγαλε κανένα στοιχείο από αυτά που την χαρακτήριζαν στα φιλικά και ο Φοίνικας μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το μπαράζ επικρατώντας με το βαρύ 4-0. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι κιτρινόμαυροι. 

Δόκτωρ Τζέκιλ, Μίστερ Χάιντ. Αυτός είναι ο τίτλος που μπορεί κάλλιστα να αποδοθεί σε όσα συμβαίνουν στην αρχή της χρονιάς στην Πειραική. Από την μία οι κιτρινόμαυροι στα φιλικά παιχνίδια που έχουν δώσει με πολύ δυνατούς αντιπάλους έχουν εντυπωσιάσει και δείχνουν ότι γεννιέται μια ομάδα με πολλές δυνατότητες και από την άλλη στα δύο επίσημα παιχνίδια η εικόνα είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ. 

Παρά το γεγονός πως ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών και περισσότερα από 300 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του Μοσχάτου, αυτό μάλλον περισσότερο άγχωσε τους παίκτες της Πειραικής παρά τους έκανε καλό. Αυτό διότι μπήκαν νωθροί στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός πως και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο βρέθηκε να προηγείται με 2-0 μετά από ατομικά λάθη των κιτρινόμαυρων. Βέβαια, ελάχιστα λεπτά πριν ο Περάματζης ανοίξει το σκορ, υπάρχει μια φάση που θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα, καθώς ο Ψυλλάκης ενώ έβγαινε φάτσα με το τέρμα και ήταν έτοιμος για το 1-0 κόπηκε λανθασμένα με υπόδειξη του βοηθού ως οφσάιντ. 

Στην επανάληψη και για ένα περίπου δεκάλεπτο η Πειραική έκανε αυτό που όφειλε να κάνει από την αρχή του ματς. Εβαλε κάτω την μπάλα και προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Οι φάσεις βγήκαν, αλλά το γκολ δεν ήρθε και η αποβολή του Ιορδανίδη ήταν το... κερασάκι στην τούρτα. 

Ο Φοίνικας, που είχε ως μεγάλο ατού του την χημεία που έχει σαν ομάδα, εκμεταλλευόμενος την κόντρα επίθεση τελείωσε το παιχνίδι με δύο ακόμα τέρματα. 

Δεδομένα το σκορ για ένα τόσο σημαντικό αγώνα είναι πολύ βαρύ και η ...σφαλιάρα πολύ δυνατή. Κανείς όμως στον σύλλογο δεν δείχνει διάθεση να το βάλει κάτω. Από την Τρίτη  κιόλας που η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις απαντες θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα της Β΄ Πειραιά κόντρα στον Παντζιτζιφιακό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.