Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Στις λεπτομέρειες...



Μετά από καιρό η Πειραική πραγματοποίησε πολύ καλή και ψυχωμένη εμφάνιση, αλλά δεν ήταν αρκετή για να της δώσει κάτι στην αναμέτρηση με την Ειρήνη. Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 2-0, αλλά με ανάλογη εικόνα στη συνέχεια δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. 

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Για τα καρναβάλια!



Μπέρδεψε τον Κορυδαλλό με την Πάτρα η Πειραϊκή και εμφανίστηκε σαν... βασιλιάς καρνάβαλος, καθώς ΚΑΤΑΦΕΡΕ να ηττηθεί με 3-0 από την υποβιβασμένη και με μόλις 11 παίκτες στην διάθεσή της Κύπρο Κορυδαλλού, σε ένα ματς που με νίκη ουσιαστικά καθάριζε την κατηγορία. 

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η απόφαση με Πυθαγόρα




Η Πειθαρχική της ΕΠΣΠ κατοχύρωσε την αναμέτρηση Πυθαγόρας - Πειραική υπέρ της ομάδας με τέρματα 3-0, αφαιρεί τρεις βαθμούς από την ομάδα του Περάματος για φέτος, δύο για του χρόνου και την τιμώρησε με 15 μερες αποβολής από το πρωτάθλημα. 

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Παραλίγο χαρακίρι!



Η Πειραϊκή είχε την ευκαιρία να τελειώσει τον Καραβά, καθώς προηγήθηκε στο μισάωρο με 2-0 και όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή που στο φινάλε πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Κεσανίδης, Καμαριωτάκης και Ν. Μαυρέλης τα γκολ. 

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση ΑΟ Πειραικής!


Η διοίκηση του ΑΟ Πειραικής εξέδωσε ανακοίνωση και παίρνει θέση για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο γήπεδο του Περάματος. 

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Δολοφονική και άνανδρη επίθεση!

                                                       
(φωτογραφία: plekto.gr)

Διεκόπη ο αγώνας της Πειραικής με τον Πυθαγόρα στο Πέραμα λόγω εισβολής 25 περίπου μαυροφορεμένων κρανιοφόρων - κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν με άνανδρο τρόπο (φωτοβολίδες, ρόπαλα, κράνη, μπάλες μπιλιάρδου, καδρόνια, πέτρες) στους παίκτες της ομάδας μας και από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύματα.  

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Και τώρα τρέχουμε...


Κατώτερη των περιστάσεων η Πειραική ηττήθηκε με 2-0 από τον ΑΟΚ Φαλήρου και μετά από πάρα πολύ καιρό έπεσε βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ολα για όλα στο Πέραμα την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι παραμονής με τον Πυθαγόρα. 

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τιτανικός!


Για ακόμα μια φορά η Πειραική εμφάνισε συμπτώματα Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 7-0 από την εμφανώς σε άλλο επίπεδο Δραπετσώνα, σε μια ήττα ντροπή. Τέσσερις τελικοί ενόψει για τους κιτρινόμαυρους που κρίνουν την κατηγορία. 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κρίμα και άδικο!



Παρά τις πολλές και τρανταχτές απουσίες η Πειραική έβαλε κάτω την μπάλα, είχε «καθαρές» φάσεις για γκολ, αλλά γνώρισε την άδικη ήττα με 2-1 από τον τρίτο της βαθμολογίας Φαληρικό. Προκλητικοί οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ένταση στο τέλος του αγώνα που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή των Κιουράνη και Γόγολη. Το γκολ ο Γερανάκης. 

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πειραϊκή - Παντζιτζιφιακός 3-2


Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2013 πήρε η Πειραϊκή που έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί και επικράτησε με 3-2 του Παντζιτζιφιακού. Δύο γκολ ο Κεσανίδης, ένα ο Ψυλλάκης. Με εννέα τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Κατηφόρας συνέχεια...



Νέα ήττα με κάτω τα χέρια από τον ΑΣ Ποντίων με 5-1 για την Πειραϊκή που έκλεισε με πολύ άσχημο τρόπο τον πρώτο γύρο και πρέπει να συνέλθει γρήγορα για να μην μπει σε περιπέτειες. 17 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν δεχτεί οι κιτρινόμαυροι, όσα στις πρώτες 10 αγωνιστικές!!!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Γιάνναρε περαστικά!



Η οικογένεια της Πειραϊκής εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο παίκτη του Αργοναύτη, Γιάννη Παπαφακλή και συγχαίρει για την ετοιμότητά του, την ψυχραιμία του και άμεση επέμβασή του τον παράγοντα του ΔΑΟ Παναγιώτη Σίνο που έσωσε μια ανθρώπινη ζωή. 

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αξια της μοίρας της...


Η Πειραϊκή για ένα ημίχρονο έδειξε καλό πρόσωπο, προηγήθηκε με τον Γερανάκη κόντρα στον Παννεαπολικό, αλλά μετά την ισοφάριση έπαθε μπλακ άουτ και ηττήθηκε με 4-2. Από μία κόκκινη για κάθε ομάδα, με 9 τελείωσαν οι κιτρινόμαυροι λόγω τραυματισμού του Γόγολη.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πολλά προβλήματα


Εκτός από το πρόβλημα στην ψυχολογία που μοιραία φέρνει μια ήττα με 8-1 όπως αυτή με τον ΑΟ Πειραιά ο Γιάννης Κυπραίος καλείται να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά θέματα, καθώς οι Μεδούρης, Μπάλιας, Σδρένιας και Ψυλλάκης αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το ματς.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ηττα ντροπή


Η Πειραική δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, τα νεύρα κυριάρχησαν και ο ΑΟ Πειραιάς έκανε πάρτι υποχρεώνοντας τους κιτρινόμαυρους σε βαριά ήττα με 8-1, την πρώτη μετά από τέσσερα ματς. 

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Συγκέντρωση και πειθαρχία»


Ο προπονητής της Πειραϊκής Γιάννης Κυπραίος αναγνωρίζει την δυναμική του ΑΟ Πειραιά, τον οποίο αντιμετωπίζει η ομάδα μας την Κυριακή, αλλά πιστεύει στο αποτέλεσμα που μπορεί να έρθει μέσα από την συγκέντρωση και την πειθαρχία. Χάνει Μπριλάκη λόγω στρατού, επανέρχονται τρεις. 

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ενίσχυση στον άσσο!


Την πρώτη της μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο ολοκλήρωσε η Πειραική που ήρθε σε συμφωνία με το Χατζηκυριάκειο για την παραχώρηση του 26χρονου τερματοφύλακα Αντώνη Παναγάκου. 

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Στο μηδέν το τοπικό ντέρμπι!


Καλύτερη η Πειραϊκή δεν κατάφερε, όμως, να επικρατήσει του Χατζηκυριακείου στο τοπικό ντέρμπι, το οποίο κόλλησε στο 0-0. Δοκάρι ο Μπάλιας στο 65', ακυρώθηκε (κανονικό) γκολ του Μεδούρη.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Μπαλώματα στο ΣΕΦ!



Με μπαλώματα και άμμο έκλεισαν την τρύπα από την... καθίζηση του αγωνιστικού χώρου στο ΣΕΦ και όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση της ομάδας μας με το Χατζηκυριάκειο. 

«Βυθίστηκε» το ΣΕΦ!


Από την στιγμή που οι αρμόδιοι το έχουν αφήσει στην τύχη του κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό και μπροστά από την μία εστία στο ΣΕΦ υποχώρησε (!) ο αγωνιστικός χώρος δημιουργώντας μια τεράστια λακούβα. Πιθανή αναβολή στην αναμέτρηση με το Χατζηκυριάκειο.