Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Φουλ ρυθμοί και φιλικά


Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι κιτρινόμαυροι με τους ρυθμούς στο φουλ και δύο φιλικά δοκιμών μέσα στο Σαββατοκύριακο με Πανφαληρικό και ΑΟ Κορυδαλλού.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτάζουμε και σας περιμένουμε!

Οι Μάγιας έπεσαν έξω, ο κόσμος δεν καταστράφηκε, αλλά εμείς έχουμε σκοπό να «καταστρέψουμε» με την καλή έννοια τον Πειραιά το βράδυ της Παρασκευής. Ο ΑΟ Πειραϊκή κάνει πάρτι και σας περιμένει όλους να το γιορτάσουμε στο SEVEN CLUB (Κάστορος 41, Πειραιάς) και να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και να το γλεντήσουμε μέχρι το πρωί. Τιμή εισόδου 10 ευρώ με ποτό.

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Αντίο» σε Ιορδανίδη


Το τελευταίο του παιχνίδι με την Πειραϊκή έδωσε ο Ηλίας Ιορδανίδης, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τον στέλνουν στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ από τον «Κοντρέρας» σε διοίκηση, προπονητή και συμπαίκτες και ευχές για τη συνέχεια. 

«Τετράσφαιρη» Πειραική!


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2012 η Πειραική που επιβλήθηκε με 4-0 της Κύπρου Κορυδαλλού στο εξ' αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής. Κεσανίδης, Νίκος Μαυρέλης, Μπάλιας και ο αρχηγός Μεδούρης τα γκολ, μπορούσαν περισσότερα τέρματα οι κιτρινόμαυροι. 

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Αψογη φιλοξενία


ΤΟ ΔΣ του ΑΟ Πειραικής και προσωπικά ο πρόεδρος Βασίλης Καμαριωτάκης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της Αναγέννησης Μοσχάτου και τους ανθρώπους του σωματείου για την άψογη και μέσα σε αθλητικά πλαίσια φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο μεταξύ μας παιχνίδι, παρά το αρνητικό για την ομάδα τους αποτέλεσμα. Υποσχόμαστε πως θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. 

Το πάρτι της τρέλας!


Την ημέρα της... καταστροφής του κόσμου (21/12) η Πειραϊκή χορεύει στο SEVEN CLUB (Κάστορος 41, Πειραιάς) και σας περιμένουμε όλους να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και να το γλεντήσουμε μέχρι το πρωί. Τιμή εισόδου 10 ευρώ με ποτό. 

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Απέδρασε με «διπλό» από το Μοσχάτο!



Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη για την ΠΕΙΡΑΙΚΑΡΑ που έφυγε με το «διπλό» από το Μοσχάτο επικρατώντας με 1-0 της τοπικής Αναγέννησης. Σκόρερ ο Μπάλιας που είχε και δοκάρι, έβγαλαν ψυχή οι κιτρινόμαυροι, κράτησε ο Θωμάς στο τέλος.  

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Μην φτάσουμε στα άκρα»


Βράζουν στην Πειραική με τον διαιτητή Περδικούρη και τον παρατηρητή Λεοντσίνη για όσα έγιναν στον αγώνα με την Ειρήνη 2005. 

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ψυχωμένη ισοπαλία!


Παρά την προκλητική διαιτησία του Περδικούρη που πήγε να τινάξει το ματς με την Ειρήνη 2005 στον αέρα, η ψυχωμένη Πειραϊκή στο 97' με τον Νίκο Μαυρέλη πήρε έναν χρυσό βαθμό και έβαλε φρένο στους πρωτοπόρους για δεύτερη φορά φέτος, μετά από αυτή με τον ΑΟΚ Φαλήρου. Απέκρουσε πέναλτι-φάντασμα ο Θωμάς, αποβολή Μεδούρη. 

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Εξιτήριο σε Τσίτουρα


Σε πετυχημένη επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού, μετά την ολική ρήξη που υπέστη κόντρα στον ΑΟΚ Φαλήρου, υπεβλήθη ο Σπύρος Τσίτουρας και πήρε εξιτήριο από το Metropolitan. Η οικογένεια της Πειραϊκής του εύχεται ταχεία ανάρρωση και σύντομα κοντά μας γερός και σιδερένιος. 

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Γήπεδο μόνο για... πόλο!


Αναβολή στον αγώνα με την Κύπρο Κορυδαλλού καθώς το έτσι κι αλλιώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο γήπεδο του ΣΕΦ μετατράπηκε σε πισίνα και παρά τις προσπάθειες το νερό δεν κατέστη δυνατόν να απομακρυνθεί από τον - ο Θεός να τον κάνει - αγωνιστικό χώρο. 

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Βγήκαν τα ημερολόγια


Ετοιμα είναι εδώ και δύο ημέρες τα ημερολόγια της ομάδας μας για το 2013. Η τιμή τους είναι αρκετά προσιτή και φυσικά τα έσοδα από αυτά θα πάνε στην κάλυψη των αναγκών της ομάδας, οπότε η βοήθεια όλων σας είναι πολύτιμη. 

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ηττα «μαχαιριά» και πισωγύρισμα!



Μετά από πολύ άσχημη εμφάνιση η Πειραική γνώρισε την ήττα με 5-3 από τον Καραβά, έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό της να την προσπεράσει στην βαθμολογία και πέταξε στα... σκουπίδια το διπλό κόντρα στον ΑΟΚ Φαλήρου. Δύο γκολ ο Ψυλλάκης, ένα ο Ευαγγελίδης. 

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Γεμάτο απουσιολόγιο!


Πολλές και σημαντικές οι απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει η Πειραική ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΑΟ Καραβά, την Κυριακή στις 10.45π.μ. στη Χαραυγή. 

Συνεχίζει με Κυπραίο!


Μετά από έκτακτο ΔΣ και τις απαραίτητες εξηγήσεις από τον Γιάννη Κυπραίο, η απόφαση της Διοίκησης και του Προέδρου Βασίλη Καμαριωτάκη είναι η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με σαφή εντολή να μην επαναληφθούν γεγονότα όπως αυτά με τον Πυθαγόρα. 

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Καταδικαστέα όσα έγιναν, συγνώμη»


Ο Γιάννης Κυπραίος μέσω του fcpeiraiki.blogspot.gr έσπευσε να καταδικάσει τα επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση με τον Πυθαγόρα, ζήτησε συγνώμη από την ομάδα του Περάματος, ανέλαβε την ευθύνη και όπως είναι γνωστό έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης η οποία εντός της ημέρας θα αποφασίσει εάν θα την κάνει αποδεκτή.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Παραίτηση Κυπραίου


Ο προπονητής της Πειραικής Γιάννης Κυπραίος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Πυθαγόρα και τα θλιβερά επεισόδια, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης και αυτή είναι που θα αποφασίσει εντός της ημέρας εάν θα την κάνει αποδεκτή. 

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

«Επικίνδυνος» Σακκάς και σύρραξη!


Αν και καλύτερη η Πειραϊκή έμεινε στο 1-1 με τον Πυθαγόρα, με τον διαιτητή Σακκά να κλείνει τα μάτια σε πέναλτι μαρς στο 90 δημιουργώντας πολλά νεύρα από τα οποία προκλήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών. Το γκολ ο Κεσανίδης. Δύο αποβολές για κάθε ομάδα στο φινάλε.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ με Τσίτουρα


Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Σπύρος Τσιτούρας υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού. Η οικογένεια της Πειραικής θα είναι κοντά στον νεαρό μεσοεπιθετικό και του εύχεται περαστικά και σιδερένιος. 

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

«Για εμάς και την ιστορία μας»

Ο προπονητής της Πειραικής Γιάννης Κυπραίος μιλάει για την μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΟΚ Φαλήρου, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους κακόβουλους... ψιθύρους που ακούστηκαν.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Καρυδάτη» νίκη!


Με ψυχή και πολύ καλή εμφάνιση η Πειραϊκή έβαλε στοπ στο αήττητο με μηδέν παθητικό του μέχρι σήμερα πρωτοπόρου ΑΟΚ Φαλήρου, επικράτησε με 2-1 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Κεσανίδης και Ψυλλάκης οι σκόρερ, τραυματισμός για Τσιτούρα.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Tο μυαλό στον ΑΟΚ Φαλήρου


Ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον πρωτοπόρο ΑΟΚ Φαλήρου την Κυριακή στις 15.00, ακολουθεί για την Πειραϊκή που πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. 

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οδηγός το δεύτερο μέρος


Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους κόντρα στην δυνατή Δραπετσώνα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Γιάννη Κυπραίο. Ο προπονητής της Πειραϊκής στάθηκε στην αστοχία στην τελική προσπάθεια που έχει στοιχίσει στην ομάδα, αλλά και τα φθηνά λάθη που έγιναν για ακόμα μια φορά. 

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Το πάλεψε, αλλά...



Η Πειραική επιτέλους έβγαλε ψυχή και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά στο γήπεδο, αλλά για ακόμα ένα ματς στοίχισαν η αστοχία στην επίθεση και τα φθηνά λάθη για να έρθει η ήττα με 2-0 από την Δραπετσώνα. 

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Επιστροφές ενόψει Δραπετσώνας


Εξι νέα πρόσωπα έχει στην διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Δραπετσώνα. Αμφίβολη η συμμετοχή του Μπριλάκη. 

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Κυριακή με Δραπετσώνα


Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινούνται άπαντες στην Πειραϊκή με το πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΑΣ Δραπετσώνας να ορίζεται για την Κυριακή στις 11.00 στο ΣΕΦ. 

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

«Το ποτήρι ξεχείλισε»





Ανακοίνωση - καταπέλτης από την Πειραϊκή για την διαιτησία του Ιωαννίδη και των βοηθών του στον αγώνα με τον Φαληρικό, με την οποία φέρνει προ των ευθυνών της την επιτροπή διαιτησίας.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Φαληρικός - Πειραϊκή 3-0

Νέα ήττα για την Πειραική, αυτή τη φορά με 3-0 από τον Φαληρικό. Πλασματικό το σκορ, πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους κιτρινόμαυρους και πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ιωαννίδη. 

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σαββάτο με Φαληρικό!


Το Σαββάτο στις 3.30 το μεσημέρι ορίστηκε η αναμέτρηση με τον Φαληρικό στο ΕΑΚ Κορυδαλλού, με την προετοιμασία της Πειραϊκής να ξεκινάει από το απόγευμα της Τρίτης. 

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

«Κόστισαν λάθη και αστοχία»


Ο προπονητής της Πειραικής Γιαννης Κυπραίος ανέλαβε την ευθύνη για μια ακόμα βαριά ήττα, στάθηκε στα προσωπικά λάθη και την αστοχία που στοίχισαν κόντρα στον Παντζιτζιφιακό και έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια πως η ομάδα είναι πάνω από όλα.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Παντζιτζιφιακός - Πειραική 4-1

Για ένα ημίχρονο εμφανίστηκε στο γήπεδο η Πειραική, που δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες του πρώτου μέρους και το πλήρωσε ακριβά με βαριά ήττα 4-1 από τον Παντζιτζιφιακό.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Κυριακή η πρεμιέρα!


Για την Κυριακή το πρωί (11.00) ορίστηκε ο αγώνας της πρεμιέρας με τον Παντζιτζιφιακό στο γήπεδο της Παραλίας Τζιτζιφιών. Στο φουλ οι... μηχανές και η προετοιμασία της ομάδας. 

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος!


Σε ρυθμούς πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και του αγώνα με τον Παντζιτζιφιακό κινούνται πλέον άπαντες στην Πειραική. 

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Διπλή... κατσάδα!


Ο πρόεδρος της Πειραικής Βασίλης Καμαριωτάκης και ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος προσπάθησαν να αφυπνίσουν τους παίκτες μετά την άσχημη εμφάνιση στο μπαράζ. 

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ευχαριστήριο σε Σκαφτούρο


Η διοίκηση του ΑΟ Πειραϊκής και ο πρόεδρος Βασίλης Καμαριωτάκης, προσωπικά, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον ποδοσφαιριστή του Ιωνικού Παναγιώτη Σκαφτούρο για την βοήθεια που έχει προσφέρει στο θέμα του αθλητικού υλικού της ομάδας, αλλά και σε άλλα σημαντικά θέματα όπως οι ενέργειες για την αποθεραπεία και την αποκατάσταση του τραυματία ποδοσφαιριστή μας Φώτη Πολίτη. 

Ο όμιλος και το πρόγραμμα



Ο ΑΟ Πειραική μετά την ήττα στο μπαράζ θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Δείτε τους αντιπάλους της ομάδας μας και το πλήρες πρόγραμμα.

«Ευχαριστούμε και συγνώμη!»


Η διοίκηση της Πειραικής ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο για την μαζική παρουσία του στο μπαράζ και ζητάει ένα μεγάλο συγνώμη για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. 

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Κατώτεροι των περιστάσεων



Η Πειραική για δεύτερη φορά σε επίσημο παιχνίδι δεν έβγαλε κανένα στοιχείο από αυτά που την χαρακτήριζαν στα φιλικά και ο Φοίνικας μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το μπαράζ επικρατώντας με το βαρύ 4-0. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι κιτρινόμαυροι. 

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»


Στο Radio Mundosports και στην εκπομπή «Η μπάλα στους ερασιτέχνες» μίλησε ο πρόεδρος της Πειραϊκής Βασίλης Καμαριωτάκης και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών στο μπαράζ της Κυριακής (16.00) με τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας στο Μοσχάτο. 

«Τον δικό μας ρυθμό»


Η προετοιμασία της Πειραϊκής για τον αγώνα μπαράζ με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας (Κυριακή 16.00, Μοσχάτο) ολοκληρώθηκε, με τον Γιάννη Κυπραίο να ζητάει από τους παίκτες να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και από τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα. 

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Μοσχάτο το μπαράζ!


Η έλλειψη γηπέδων - σύμφωνα με την Ενωση - οδήγησε τον αγώνα κατηγορία της Πειραϊκής με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο Μοσχάτο την Κυριακή στις 16.15. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. 

Οι αντίπαλοι σε Α΄ ή Β' Πειραιά!


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πειραιά με την Πειραϊκή να μαθαίνει τους αντιπάλους της είτε αγωνιστεί στην Α', είτε στην Β' κατηγορία. Αναλυτικά οι όμιλοι και το πρόγραμμα.

Κυριακή το μπαράζ!

Για την Κυριακή στις 16.15 ορίστηκε ο αγώνας μπαράζ για την άνοδο στην Α΄κατηγορία κόντρα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Η έδρα και οι διαιτητές της αναμέτρησης θα γίνουν γνωστά πιθανότατα την Τρίτη. Ελάτε στο γήπεδο να στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας και να δώσουμε δύναμη στους παίκτες. 

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κληρώνει για το πρωτάθλημα




Στις 19.00 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων και της Γ' φάσης του κυπέλλου. 

Σε ρυθμούς μπαράζ!


Στο φουλ οι... μηχανές στην Πειραϊκή για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας με φόντο την άνοδο στην Α' Πειραιά. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες περιμένουν την στήριξη από τον κόσμο.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Βελτίωση και νίκη παρά τις ελλείψεις!


Φιλική νίκη με 3-2 επί του ΑΣ Ποντίων σημείωσε η Πειραϊκή που παρά τις αρκετές ελλείψεις έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Αρμενική. Κεσανίδης, Ψυλλάκης, Βλάχος οι σκόρερ. 

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλικό με ΑΣ Ποντίων



Ενα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει το Σαββάτο στις 18.15 στη Δραπετσώνα η Πειραική με αντίπαλο τον ΑΣ Ποντίων. Αναμέτρηση από την οποία ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος περιμένει να δει βελτίωση συγκριτικά με την άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Αρμενική στο κύπελλο. 

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινούν οι ακαδημίες!


Ο ΑΟ Πειραϊκή σε αυτή τη νέα προσπάθεια δημιούργησε και τμήμα ακαδημιών, το οποίο ξεκινάει την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, στις 17.00 το απόγευμα στο ΣΕΦ. Οι εγγραφές για παιδιά γεννημένα από το 1996 έως το 2004 συνεχίζονται κανονικά. 

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Εξαντλήθηκαν τα διαρκείας!


«Καπνός» έγιναν τα πρώτα 100 κομμάτια των εισιτηρίων διαρκείας της Πειραϊκής και με απόφαση της διοίκησης, που ευχαριστεί θερμά τον κόσμο, θα τυπωθούν εντός των ημερών νέα, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.

«Θα μάθουμε από το χαστούκι»


Η Πειραϊκή έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε από την Αρμενική στο κύπελλο, με τον προπονητή Γιάννη Κυπραίο να αναλαμβάνει την ευθύνη και να τονίζει πως από τέτοιες ήττες βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του πρωταθλήματος. 

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ασχημη εμφάνιση και αποκλεισμός...

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα αγωνιστική σεζόν η Πειραϊκή που ηττήθηκε με 3-2 από την Αρμενική και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου. Ανοιξε «λογαριασμό» ο Κεσανίδης με δύο γκολ. 

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Στήριξη στη νέα προσπάθεια»

Η Πειραϊκή δίνει το πρωί της Κυριακής (11:00, γήπεδο Προοδευτικής) το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Αρμενική και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κυπραίος ζητάει στήριξη σε αυτό το νέο ξεκίνημα και παράλληλα στέλνει μήνυμα στους παίκτες του να εμφανιστούν σοβαροί και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Αρμενική το πρώτο εμπόδιο!

Η Αρμενική θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Πειραϊκής για τη φετινή χρονιά, καθώς η κληρωτίδα έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στον Α' γύρο του κυπέλλου Πειραιά. Ολα τα ζευγάρια. 

«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»


Για τις πρώτες του εντυπώσεις και τα συμπεράσματα μετά από 13 ημέρες προετοιμασίας και τρία πολύ δυνατά φιλικά τεστ μίλησε ο προπονητής της Πειραϊκής Γιάννης Κυπραίος και έδειξε ικανοποιημένος και αισιόδοξος.